Directiesecretaresse

Functieomschrijving

Zoek je een functie met veel ruimte voor eigen initiatief en vind je het leuk om vernieuwend te werken? Dan leren we je graag kennen!

Je komt te werken in een team met twee andere directiesecretaresses. Jullie ondersteunen gezamenlijk de voorzitter en de 4 MT-leden. Bij afwezigheid vervangen de directiesecretaresses elkaar.


Bekijk hier het filmpje over het werken binnen ons team.


Wie ben jij?

Je bent een zelfstandige, oprechte, loyale en sociale directiesecretaresse. Je gaat accuraat en proactief te werk en je komt goed tot je recht binnen een informele werkomgeving. Nieuwe werkzaamheden trek je snel naar je toe en je bent een collegiaal en initiatiefrijk persoon. Naast de reguliere werkzaamheden, die voor jou als directiesecretaresse vanzelfsprekend zijn, vinden wij het belangrijk dat je snel verbanden legt, meedenkt in oplossingen en snel kunt schakelen.


Wat bieden wij?

  • Een dynamische organisatie, met een prettige werksfeer waar geen dag hetzelfde is en waar jouw persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat, onder meer door doorlopende opleiding, coaching en uitdagend werk;
  • Een organisatie die zich bezighoudt met onderwerpen als een duurzame economie, fraude en klimaatverbetering;
  • Een open, mensgerichte werkcultuur;
  • De werktijden zijn flexibel en deels thuiswerken is mogelijk;
  • Je hebt recht op 6 weken vakantie op jaarbasis bij een fulltime dienstverband van 36 uur (extra dagen kopen is mogelijk), een ov-kaart, een zakelijke laptop en een zakelijke mobiel en we dragen bij aan een goed premievrij pensioen.


Jouw werkomgeving

De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) is de belangenorganisatie voor banken in Nederland en telt circa 60 leden; bijna alle banken die in Nederland actief zijn. We werken met onze leden aan een toekomstbestendige bankensector die bijdraagt aan een welvarende, duurzame en inclusieve samenleving, in Nederland en daarbuiten. Dat doen we door het bieden van een ontmoetingsplaats, het leveren van relevante informatie, lobby en communicatie. We organiseren dialoog, willen onze leden inspireren en streven naar zichtbare resultaten.

De NVB is een proactieve en zelfsturende organisatie en telt circa 80 collega's. De sfeer is open en gericht op samenwerking. Onze hoofdvestiging is op de Amsterdamse Zuidas.


Kijk hier voor meer over werken bij de NVB of bekijk onze bedrijfsfilm.

Functievereisten

  • Je bent 36 uur beschikbaar;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en het MS Officepakket;
  • Relevante werkervaring als directiesecretaresse in een team

 

Enthousiast? 

Solliciteer dan via onderstaande button. Wil je meer weten of heb je vragen neem dan contact met Tessa Radius 06-23921071